Presentasjon av teamet - Sigve Daae Rasmussen

Sigve Daae Rasmussen overtok som daglig leder i Rå Biopark våren 2023.

Bak selskapet Rå Biopark – bærekraftig biogassproduksjon i nord representeres det et team med kompetanse som dekker et svært bredt område.

Teamet er spredt når det gjelder alder, tidligere erfaring og kompetanse på varierte fagområder som alle har vært avgjørende og vil være for å realisere visjonen om et biogassanlegg i nord.

Neste ut er daglig leder Sigve Daae Rasmussen. Sigve er utdannet sivilingeniør innenfor miljøteknologi og startet yrekeskarrieren som rådgivende konsulent innenfor miljørisikovurdering og oljevernberedskap i Akvaplan-niva og Equinor. Etter dette gikk turen videre til Aker Solutions hvor han har jobbet som sikkerhet- og miljøingeniør for prosjekter på Gullfaks.

Sigve tok i 2019 overgangen til avfallsbransjen, og har siden da bekledd flere roller hos vår største eier Remiks Miljøpark AS. Viktigst av alle i forbindelse med realiseringen av Nord-Norges største miljøsamarbeid er rollen som prosjektleder for konsept for bærekraftig biogassproduksjon i Nord-Norge, forløperen til Rå Biopark AS, som i perioden - gikk fra å være en god idé til å bli et banebrytende prosjekt innen samarbeid på tvers av fylker.

Hans ledererfaring som kvalitetssjef har vært avgjørende for å sikre at organisasjonens standarder og prosesser oppfyller kravene Men også det å veilede og inspirere teamet til å opprettholde og forbedre kvaliteten kontinuerlig. Etter over 4 år i Remiks Miljøpark AS tok Sigve Daae Rasmussen over ansvaret som daglig leder i Rå Biopark AS.

Som du sikkert ser er hans omfattende erfaring, ledelse- og prosjektarbeid, HMS- og kvalitetsarbeid og utdannelse innen sikkerhet og miljøingeniørfag gitt han et solid grunnlag for å ivareta rollen som daglig leder.

Sigves strategiske tilnærming har vært avgjørende for å ta gode og riktige beslutninger i forbindelse med anbud, forhandlinger og andre relevante aspekter ved det å være daglig leder.

Ønsker du å komme i kontakt med Sigve kan du sende en e-post på sigve@raa.bio, eller telefon: +47 980 23 989

Sigves strategiske tilnærming har vært avgjørende for å ta gode og riktige beslutninger i forbindelse med anbud, forhandlinger og andre relevante aspekter ved det å være daglig leder.

Forrige
Forrige

Presentasjon av teamet - Merrick Johnston

Neste
Neste

Biogass-konferansen 2024, 12.-13. mars