Presentasjon av teamet - Merrick Johnston

Merrick Johnston ble en del av teamet i Rå Biopark desember 2022.

Bak selskapet Rå Biopark – bærekraftig biogassproduksjon i nord representeres det et team med kompetanse som dekker et svært bredt område.

Teamet er spredt når det gjelder alder, tidligere erfaring og kompetanse på varierte fagområder som alle har vært avgjørende og vil være for å realisere visjonen om et biogassanlegg i nord.

Neste ut er forretningstuvikler med fokus på havbruksnæringa, Merrick Johnston.

Merrick Johnston søker synergier mellom arktiske strøk og lokale prosjekter med industriell symbiose. Hun har en master i geofysikk fra Colorado School of Mines, og i internasjonal fiskeriforvaltning!

En bred erfaring innen avfallsindustrien for både privat- og offentlig sektor gjorde henne godt rustet til å ta fatt på mulighetene i Rå Biopark AS. I Rå er det hun som har ansvaret for havbruksnæringen og de muligheter som eksisterer der av råstoff.

Merrick er dedikert til å finne mulighetene og har en god forståelse for råstoff og verdien i å utnytte og oppsirkulere dette, spesielt når det gjelder den kjemiske sammensetningen.

Avslutningsvis uttrykker Merrick sin sterke motivasjon for å forankre prosjekter i lokale samfunn, med mål om å transformere dagens avfall til morgendagens ressurser. Hennes engasjement for å skape en positiv innvirkning på miljøet gjenspeiles i hennes arbeid med å lede prosjekter som ikke bare fokuserer på bærekraft, men også på å styrke lokalsamfunnene.

For de som ønsker å komme i kontakt med Merrick Johnston, er hun tilgjengelig via e-post på mormer@raa.bio eller telefon: +47 469 45 408. Hennes åpne kommunikasjonskanaler illustrerer hennes engasjement for å være tilgjengelig for de som ønsker å dele ideer eller utforske samarbeidsmuligheter.

Merrick er kjent for sin dedikasjon til å finne nye muligheter og hennes dype forståelse for verdien av å optimalt utnytte og resirkulere råstoff.

Forrige
Forrige

Rå Biopark på Biopark-konferansen

Neste
Neste

Presentasjon av teamet - Sigve Daae Rasmussen