Presentasjon av teamet - Bjørn Myrvold

Bjørn har lang erfaring fra papirindustrien og avisfabrikken på Skogn, og har lang fartstid fra industriarbeid.

Bak selskapet Rå Biopark – bærekraftig biogassproduksjon i nord representeres det et team med kompetanse som dekker et svært bredt område.

Teamet er spredt når det gjelder alder, tidligere erfaring og kompetanse på varierte fagområder som alle har vært avgjørende og vil være for å realisere visjonen om et biogassanlegg i nord.

I Rå Biopark AS bringer Bjørn Myrvold med seg betydelig driftskompetanse innen produksjon av biogass. Med en solid bakgrunn fra papirindustrien og avisfabrikken på Skogn, har Bjørn en omfattende erfaring som strekker seg tilbake til 2008, da han først involverte seg i biogassproduksjon gjennom sitt arbeid med Ecopro og Cambi.

Bjørn har vært en sentral aktør i oppstarten av Lindum AS i Drammen, hvor han ikke bare bidro til etableringen, men også fungerte som driftsleder de tre første årene. Han har også spilt en nøkkelrolle i oppstarten av Den Magiske Fabrikken AS, en enhet som mottar og behandler matavfall og husdyrgjødsel.

Med en imponerende erfaring har Bjørn vært involvert i etableringen av tre biogassanlegg, hvor han har hatt rollen som driftsleder i hvert tilfelle. I Rå Biopark AS fungerer Bjørn nå som rådgiver, med spesiell fokus på prosessoptimalisering og teknisk ekspertise. Han sikrer at de tekniske infrastrukturene er i topp stand, og hans dedikasjon til å forstå og forbedre prosessene er en verdifull ressurs for selskapet.

For de som ønsker å komme i kontakt med Bjørn Myrvold, er han tilgjengelig via e-post på myrbjo@raa.bio eller telefon: +47 913 51 862.

Forrige
Forrige

Presentasjon av teamet - Anneli Hunstad

Neste
Neste

Bompengefritak for lastebiler på biogass