Presentasjon av teamet - Anneli Hunstad

Anneli Hunstad Forretningsutvikler Rå Biopark

Anneli Hunstad arbeider som Forretningsutvikler i Rå Biopark og har ansvar for mye av den interne- og eksterne kommunikasjon i Rå Biopark

Bak selskapet Rå Biopark – bærekraftig biogassproduksjon i nord representeres det et team med kompetanse som dekker et svært bredt område.

Teamet er spredt når det gjelder alder, tidligere erfaring og kompetanse på varierte fagområder som alle har vært avgjørende og vil være for å realisere visjonen om et biogassanlegg i nord.

Anneli Hunstad arbeider som forretningsutvikler i Rå Biopark, og ble en del av teamet våren 2022, da hun var ferdig med et engasjement hos Iris Salten gjennom Trainee Salten. I Rå har hun ansvaret for intern- og ekstern kommunikasjon, dette gjelder også opp mot de seks eierne av Rå.


Anneli har også arbeidet strategisk med en rekke aktiviteter fra kartlegging av råstoff til å organisere studieturer med representanter for eierne i forbindelse med tunge kjæretøy på biogass, og til biogassanlegg. Hun har også bidratt på støtteordninger som Innovasjon Norge og SkatteFunn.

Hun har representert Rå Biopark på ulike arrangement, og hennes interesse for å utforske muligheter for samarbeid, søke støtte, og kontinuerlig forbedre prosesser, gjør henne til en ressurs i å realisere Rå Bioparks ambisjoner. Hennes organisatoriske ferdigheter og dedikasjon til å bidra til selskapets vekst er viktig.

For de som ønsker å komme i kontakt med Anneli, er hun tilgjengelig via e-post på anneli@raa.bio eller telefon: +47 99104366

Forrige
Forrige

HMS og kvalitetssjef - nyopprettet stilling

Neste
Neste

Presentasjon av teamet - Bjørn Myrvold