Presentasjon av teamet - Frode Olav Gjerstad

Sigve Daae Rasmussen overtok som daglig leder i Rå Biopark våren 2023.

Bak selskapet Rå Biopark – bærekraftig biogassproduksjon i nord representeres det et team med kompetanse som dekker et svært bredt område.

Teamet er spredt når det gjelder alder, tidligere erfaring og kompetanse på varierte fagområder som alle har vært avgjørende og vil være for å realisere visjonen om et biogassanlegg i nord.

Rådgiver for finansiering og offentlig støtte, Frode Olav Gjerstad. Frode er utdannet sivilingeniør fra NTH og har arbeidet over 20 år i Enova SF! Han var en del av etableringen av Senja Avfall IKS i 1980-81 gjennom Troms fylkeskommune ♻ I tiden før han ble en del av Rå Biopark AS arbeidet han i Asplan Viak AS. I Rå Biopark AS bidrar Frode til finansiering gjennom offentlige støtteordninger gjennom Enova SF, Innovasjon Norge og Norges forskningsråd. Han er uten tvil en nøkkelressurs når det gjelder å navigere gjennom komplekse og regulatoriske spørsmål knyttet til biogassetablering.

Han har også bred juridisk og økonomisk innsikt som har vært uvurderlig for å sikre at Rå Biopark AS har fått bevilget tilsagn fra statlige foretak med tanke på støtte til biogassanlegget 🏗 fyllestasjoner fra Barents NaturGass og tunge kjøretøy på biogass.

For de som ønsker å komme i kontakt med Frode Olav Gjerstad, er han tilgjengelig via e-post på gjefro@raa.bio eller telefon: +47 992 12 765.


Frodes strategiske tilnærming har vært avgjørende for offentlige støttemidler fra Enova, Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

Forrige
Forrige

Frokostmøte på Sortland 7.februar

Neste
Neste

Rå Biopark på Biopark-konferansen